Over ons

MWP is een dochteronderneming van AC Parts en ontstaan door de steeds groter groeiende vraag naar draadloze oplaadsystemen voor in auto’s. Hierin zijn we ons gaan verdiepen en zo kwamen er erachter dat er op het gebied van draadloos laden veel meer vraag dan aanbod is. Steeds meer toestellen worden draadloos oplaadbaar, maar buiten de standaard draadloos opladers, moet je goed zoeken naar kwalitatieve QI oplossingen. MWP biedt deze oplossingen voor draadloos laden, zowel met stadaard laders of met systemen op maat niet alleen voor thuis of op de werkplek, maar ook voor in uw auto.

MWP heeft een complete lijn systemen, allemaal uitgegeven onder onze eigen naam, hierdoor weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt. We hebben zelf ook de kennis in huis, aangezien de ontwikkeling volledig vanuit ons eigen bedrijf aangestuurd wordt, we zullen dus ook blijven innoveren.

Of u nu op zoek bent naar een stijlvolle lader voor in uw woonkamer, handige mousepad met oplaadpunt voor op uw bureau of één van onze “op maat” systemen, voor bijvoorbeeld in uw auto of misschien wel in uw aanrecht of nachtkastje, het is allemaal te vinden bij ons. Bent u als bedrijf op zoek naar draadloos laden voor meerdere werkplekken, dan kunnen we u naast advies ook helpen met de inbouw hiervan, vraag ons naar de mogelijkheden.

Al onze laders zijn voorzien van de benodigde certificeringen, zoals QI, CE, RoHS en FCC.

ALGEMENE BEDRIJFSGEGEVENS:

MWP
Stationssingel 6
4421 BG Kapelle
The Netherlands

Telefoonnumer: 0646443418

Email: info@mwp-nl.nl

BTW nummer: NL143744021B01

KvK nummer: 20147946

Rekeningnummer: NL27 INGB 0008 3686 94
BIC: INGBNL2A